Серпень 24, 2015

Гарячі бутерброди

Хто не готував гарячих бутербродів? Та мабуть ті, хто не готував ;)

Пік на приготування гарячих бутербродів прийшовся якраз на той період, коли почали продавати в магазинах мікрохвильові печі. Раніше ж люди, щось схоже робили в звичайних духовках або електричних.

Що нам необхідно для приготування такої простої і гарячої страви? Зовсім небагато.

Хліб, сир, ковбаса. Особисто я ще намазую хліб маслом ;) Сир можете взяти той, який саме вам до вподоби. Дехто, наприклад, полюбляє сулугуні.

Інгрідієнти

Отже, необхідно покласти все на хліб. Зазвичай починають з масла, потім кладуть ковбасу і завершують сиром. Деякі гурмани ще мастять все майонезом і кетчупом. Ви робіть все за своїм смаком.

Перед запіканням
Коли все зібране на шматку хліба, можна ставити в духовку чи мікрохвильову піч. Готується до готовності доки не розплавиться сир. У мікрохвильовій печі на тій потужності, яку ви зазвичай використовуєте приготування гарячого бутерброду займе близько шести хвилин (тугоплавкий сир). У газовій духовці це може бути трішки довше і хліб може підсушитися.

Готові бутерброди
Рекомендую смакувати гарячими бутербродами із смачним хмільним пивом в хорошій дружній компанії.

А як ви готуєте гарячі бутерброди?

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>