Березень 15, 2014

Суп з м’ясом та грибами

Буває в мене натхнення і я починаю щось вигадувати. Може і є такий рецепт, але я готував за своїм смаком.

Захотілося мені супу смачного і почав куховарити.

Для початку зварив м’ясо потім дістав і порізав його на шматочки. У бульйон додав картоплі і поки вона варилася помив і порізав гриби на пластинки. Соліть за своїм смаком.

Розігрів олію на пательні і трішки підсмажив гриби. Вкинув їх разом з порізаним м’ясом у бульйон до картоплі. Одразу ж нарізав моркви з цибулею і підсмажив їх теж і додав до готового бульйону. Ще нарізав зеленої цибулі, та ще можна додати петрушки, і додати до бульйону. Пару хвилин на вогні і можна накривати кришкою щоб настоялося хвилин 10-15.

Ось що в мене вийшло ;)

Грибний суп з м'ясом

Для того щоб бульйон був прозорим і смачним, варити треба на повільному вогні і додати моркви і цибулі.

Продукти які я використав для супу:

  • М’ясо можна вибрати за вашим смаком, гарно буде куряче, але я взяв з качки
  • морква
  • цибуля
  • зелена цибуля
  • петрушка
  • картопля
  • печериці (їх швидше і легше готувати)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>